18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csótányt találtak a kőbányai pizzás papucsban, ami csodás hozzászólásokra sarkallta az fb-kommentelőket

ÉLET
2017 november 23., 13:44

Pörög a csótányszezon, a székesfehérvári eset után most egy budapesti anya írta ki a Facebookra, hogy

Na ma majdnem megette a lányom ezt a papucssba sült csotány féleséget. Férjem visszavitte hogy panaszt tegyen erre elkezdték lekapargatni róla. Abbam a pillanatban visszavettük majd 1 órára rá megérkezett az üzletvezető és akart adni ehelyett egy másikat. Se nem fizette ki amit fizettem érte sem nem adta vissza hogy elvigyem a fogyasztóvédelemnek.

link Forrás

A bogaras szendvicsnél azonban sokkal meglepőbbek és élvezetesebbek a poszthoz fűzött kommentek!

A legmeglepőbb talán az, hogy milyen sokan osztják azt az álláspontot, hogy ez a bogaras péksütemény teljesen természetes jelenség, minek rajta annyit rugózni. István nem kevés kommentelő véleményét fogalmazta meg, amikor azt írta, hogy

És szerinted a virslibe mi van? Kicsit túl van ez az egész fújva. Mennyi szart megeszünk? Ennél rosszabbakat is! Valahol ilyeneket esznek, és semmi bajuk nincs tőle. Hidd el, van ennél rosszabb is, sőt..

A valahol például Vietnamban van, ahonnan rögvest jelentkezett is Viktor, egy ott tanuló magyar diák azzal, hogy tényleg jó a csótány:

Nallunk vietnamban eszik a csotanyt. Nem veszelyes cucc ha jol van keszitve. Max nem guszta europai gyomornak Btw. Ez nem csotany. Napi szinten futkaroznak errefele. Xd

Szabina nem vietnami, de tőle sem áll távol a szándékos csótányevés gondolata, amit leginkább egészségvédelmi szempontból tartana üdvösnek:

Aratás előtt sem olyan fényes már a helyzet, Roland Bartha. Amennyi vegyszert kap mindenfélére pl. hogy ne legyen fuzáriumos, meg szárnövelőt, gyomirtót stb... könnyen lehet hogy a csótány a legkevésbé egészségtelen "adalék". :/

Úgy tűnik, rengeteg aratómunkás facebookozik, mert Tamás is ezzel jött:

Mit vagytok már úgy oda! Ha tudnátok mennyi bogár van pl a lisztbe beledarálva, amit az arató gép begyűjt.... 😂😂😂

Tibor abszolúte egyetértett ugyan vele:

Hát igen . Ha nem látom akkor nincs ?

De Farkasnak azért továbbra is maradtak fenntartásai:

Az aratógépbe természetes élőhelyükről kerülnek bele. Elkerülhetetlen! Nade a budirol?!

Bernadett szerint a jelenség nemhogy elkerülhetetlen, de egyenesen természetes:

A Budapesti bevàsàrlo központban dolgoztam jól ismert étteremben magyar termékeket árult ott mindig és mindenhol csotànyok rohangàltak úgyhogy aki nem dolgozott még ilyen helyen nem tudja miről van szó de sajnos ez mindenhol van és szinte természetes

A sokat tapasztalt, emiatt megértő Viktória végképp nem táplál semmiféle illúziót, és úgy szürcsöli a gennyet, mint más a habos kávét:

Sok helyen dolgoztam már..legyen pékség/ étterem/cukrászda ahol állandóan van élelmiszer ott csótány is van! Nyilván az eladó figyelhetne rá,hogy mit ad el..de tudtad hogy a ketchupban megvan szabva hány százaléka lehet rovar? Vagy,hogy a tejben mennyi genny lehet? És hogy a természetes piros színező anyag a bibortetű??jó étvágyat..:)

Egy másik Viktória azon sem lepődne meg, ha ráharapna egy egérkezecskére:

Bármely pékségben előfordul ilyen. Jómagam a Duna Plaza éttermi szintjén a kebabosnál álltam sorba, mikor egy stramm csótány elsétált mellettem a pulton... Nem ott ebédeltünk. A liszt között mindig van legalább egér. Tehát csak a szerencse dolga, hogy nem mi kapjuk a kalácsban a farkincáját vagy valamelyik kezecskéjét. Az éttermek konyhája sem antiallergén, hogy szépen fogalmazzak... Tehát vagy panaszt kell tenni, vagy eldobni a cuccot, elküldeni szülőanyjába a vezetőt, s venni egy másik szart, hátha abban nem látod meg a protein bombát.

De van, akinek annyira nem tetszik az ilyen csótányügyi libnyaf panaszkodás, hogy legszívesebben a saját péniszével töltené meg a pizzás papucsot. Ő Roland:

Jaj agyverzest ne kapjatok már bazmeg. Latszik az eletetek erről szól, hogy valaki hibázik, ti meg visszamentek, panaszkodtok, sírtok. Kiírjátok facebookra, es akkor mindenki együtt élvez a negatív fosban. Hányok tőletek. Ha az en uzletembe jonnetek, a faszomat is beletennem a szarotokba, es vegigneznem ahogy megzabaljatok. Hú de szar életetek van.

Az ember sokkal könnyebben lép túl az ilyen trágárságon, ha pár kommenttel később már egy igazi nagy élelmiszeripari összeesküvést leplez neki neki a jól informált Olga:

Ez biztosan így is van! Régen a rizsből is ki kellett szedni az egérszart, most nincs benne mert állítólag műanyag gyantábol gyártják, hogy mit eszünk nem tudjuk!

Az egész papucsos-csótányos thread legjobb pillanata mindezekkel együtt az volt, amikor Andrea nagy levegőt vett és elmesélte, hogy a kislánya seggtörlő kendővel törölgette az arcát, mire az lángvörös lett, mire Andrea dühödt levelezésbe kezdett a Liberóval, hogy hogy képzelik, hogy nem lehet arcot tisztítatni a seggkendőjükkel:

Nekem kicsit más a sztori de tudjanak róla sokan. Lányom most gyakorolja hogy egyedül fújja ki az orrát. Kivett egy Liberó nedvestörlőkendőt.... az arcát törölgette vele. Pár perc alatt langvörös lett a kis arca.... gyorsan adtam neki fenistilcseppet lemostam neki nagyon az arcát. Írtam a Liberónak mi történt. Első levelében kioktatott hogy a nedves törlőkendő a baba popsijára van kifejlesztve, arcra készre hasznaljunk mást. Valaszom hogy a csomagoláson még a kisbetükben sincsen ez megemlítve hogy csak a popsijára hanem az van hogy a baba bőrére fejlesztve..... és nem popsitörlő van írva hanem nedvestörlőkendő.... erre ők hogy küldjem be a szerintem hibas terméket majd Ők bevizsgálják és ha tényleg hibás KICSERÉLIK egy masik csomagra...... :O

Zsolt erre elmélázott az arc és a segg közötti különbségen:

Na akkor most felteszem a kérdést....egy babapopsi törlő meg tudja különböztetni a popsi bőrét az arcbortol? Vagy az arcunkon levő bőr más mint a popsin levő bőr? Hmm...welcome XXI. Század....okostelefon, okosteve, okos popsitorlo 😂😂😂

Hogy a későbbi kommentekből kiderüljön, stabil hazai tábora van a valagtiszítóval való arckezelésnek, és ezek az emberek váltig csodálkoznak, hogy miért pirul ki az arcuk.

Papucsba sütött csótány nélkül ezt sem tudtuk volna meg!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.