Nevetséges 75 ezer forintra büntette a médiahatóság az emberi hulladékok milliárdjairól fröcsögő Magyar Hírlapot

Média
2017 november 23., 12:10
comments 56

„A leállíthatatlan burjánzás azonban most már tökéletesen feleslegesen ontja magából a globális veszélyes hulladékká tett, embernek látszó tárgyak százmillióit, sőt inkább milliárdjait. (...) a fehér embert használta fegyverként ez a „főkonstruktőr” az összes többi civilizáció kifosztására és elpusztítására, most viszont ezt a „bevándorlónak” nevezett globális veszélyes hulladékot próbálja fegyverként használni az európai fehér ember maradékának felszámolására.”

Valószínűleg az ilyen és ehhez hasonló finom részletek nem tetszettek a médiahatóságnak, mielőtt 75 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezték Széles Gábor lapját. A Nemzet Konspirációs Nagymestere, Bogár László a Magyar Hírlap augusztus 9-én megjelent Fekete földrész című cikkében írt erőseket, olyannyira erőseket, hogy a szöveget azóta a Hírlap szerkesztősége is eltakarította a netről. Szerencsére Bogár tanár úr még mindig büszke rá és kirakta a Facebookjára.

"A szerző az Afrikából érkező bevándorlókat homogén, az európai társadalmakba beilleszkedni képtelen, az európai civilizációt felszámoló csoportként írta le" - írja decensen a hatóság közleménye. A lap három napon belül köteles kitenni a határozatot a címlapra és honlapjára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt