Nevetséges 75 ezer forintra büntette a médiahatóság az emberi hulladékok milliárdjairól fröcsögő Magyar Hírlapot

Média
2017 november 23., 12:10
comments 56

„A leállíthatatlan burjánzás azonban most már tökéletesen feleslegesen ontja magából a globális veszélyes hulladékká tett, embernek látszó tárgyak százmillióit, sőt inkább milliárdjait. (...) a fehér embert használta fegyverként ez a „főkonstruktőr” az összes többi civilizáció kifosztására és elpusztítására, most viszont ezt a „bevándorlónak” nevezett globális veszélyes hulladékot próbálja fegyverként használni az európai fehér ember maradékának felszámolására.”

Valószínűleg az ilyen és ehhez hasonló finom részletek nem tetszettek a médiahatóságnak, mielőtt 75 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezték Széles Gábor lapját. A Nemzet Konspirációs Nagymestere, Bogár László a Magyar Hírlap augusztus 9-én megjelent Fekete földrész című cikkében írt erőseket, olyannyira erőseket, hogy a szöveget azóta a Hírlap szerkesztősége is eltakarította a netről. Szerencsére Bogár tanár úr még mindig büszke rá és kirakta a Facebookjára.

"A szerző az Afrikából érkező bevándorlókat homogén, az európai társadalmakba beilleszkedni képtelen, az európai civilizációt felszámoló csoportként írta le" - írja decensen a hatóság közleménye. A lap három napon belül köteles kitenni a határozatot a címlapra és honlapjára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.