Nevetséges 75 ezer forintra büntette a médiahatóság az emberi hulladékok milliárdjairól fröcsögő Magyar Hírlapot

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„A leállíthatatlan burjánzás azonban most már tökéletesen feleslegesen ontja magából a globális veszélyes hulladékká tett, embernek látszó tárgyak százmillióit, sőt inkább milliárdjait. (...)  a fehér embert használta fegyverként ez a „főkonstruktőr” az összes többi civilizáció kifosztására és elpusztítására, most viszont ezt a „bevándorlónak” nevezett globális veszélyes hulladékot próbálja fegyverként használni az európai fehér ember maradékának felszámolására.”

Valószínűleg az ilyen és ehhez hasonló finom részletek nem tetszettek a médiahatóságnak, mielőtt 75 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezték Széles Gábor lapját. A Nemzet Konspirációs Nagymestere, Bogár László  a Magyar Hírlap  augusztus 9-én megjelent Fekete földrész című cikkében írt erőseket, olyannyira erőseket, hogy a szöveget azóta a Hírlap szerkesztősége is eltakarította a netről. Szerencsére Bogár tanár úr még mindig büszke rá és kirakta a Facebookjára. 

"A szerző az Afrikából érkező bevándorlókat homogén, az európai társadalmakba beilleszkedni képtelen, az európai civilizációt felszámoló csoportként írta le" - írja decensen a hatóság közleménye. A lap három napon belül köteles kitenni a határozatot a címlapra és honlapjára. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.