Nevetséges 75 ezer forintra büntette a médiahatóság az emberi hulladékok milliárdjairól fröcsögő Magyar Hírlapot

„A leállíthatatlan burjánzás azonban most már tökéletesen feleslegesen ontja magából a globális veszélyes hulladékká tett, embernek látszó tárgyak százmillióit, sőt inkább milliárdjait. (...)  a fehér embert használta fegyverként ez a „főkonstruktőr” az összes többi civilizáció kifosztására és elpusztítására, most viszont ezt a „bevándorlónak” nevezett globális veszélyes hulladékot próbálja fegyverként használni az európai fehér ember maradékának felszámolására.”

Valószínűleg az ilyen és ehhez hasonló finom részletek nem tetszettek a médiahatóságnak, mielőtt 75 ezer forintos bírság megfizetésére kötelezték Széles Gábor lapját. A Nemzet Konspirációs Nagymestere, Bogár László  a Magyar Hírlap  augusztus 9-én megjelent Fekete földrész című cikkében írt erőseket, olyannyira erőseket, hogy a szöveget azóta a Hírlap szerkesztősége is eltakarította a netről. Szerencsére Bogár tanár úr még mindig büszke rá és kirakta a Facebookjára. 

"A szerző az Afrikából érkező bevándorlókat homogén, az európai társadalmakba beilleszkedni képtelen, az európai civilizációt felszámoló csoportként írta le" - írja decensen a hatóság közleménye. A lap három napon belül köteles kitenni a határozatot a címlapra és honlapjára. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.