1 évesek lettek a debreceni négyes ikrek

2017 november 24., péntek 9:05
94
A debreceni Boda Beáta és férje, Boda István négyes ikrei, Flóra, Jázmin, Boglárka és István 2017. november 23-án. Fotó: Deczki Mónika / MTI / MTVA

Ma van a születésnapja annak a négy ikertestvérnek, akik egy éve, 2016. november 24-én születtek a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Boglárka, Jázmin, Flóra és István tervezett császármetszéssel, 5 nappal a terhesség 33. hetének betöltése után születtek.

Az édesapa, Boda István debreceni családi vállalkozó és felesége, Boda Beáta informatikus egy éve is örömmel mutatták meg a sajtónak az új családtagokat, akik közül a lányok egypetéjű ikrek, míg a fiúk kétpetéjűek.

Boda Beáta és férje, Boda István négyes ikreikkel Debrecenben 2017. november 19-én. Flóra, Jázmin, Boglárka és István (b-j) egy éve, 2016. november 24-én született a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján. Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI / MTVA

A Boda családban innentől minden nap karácsony lesz – mondta egy éve a babákat világra segítő Póka Róbert professzor, a szülészeti klinika igazgatója, aki 30 évvel ezelőtt tagja volt annak az orvoscsoportnak is, aki a szintén négyes ikrek tagjaként született édesapát és a testvéreit a világra segítette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt