1 évesek lettek a debreceni négyes ikrek

A debreceni Boda Beáta és férje, Boda István négyes ikrei, Flóra, Jázmin, Boglárka és István 2017. november 23-án.Fotó: Deczki Mónika / MTI / MTVA

Ma van a születésnapja annak a négy ikertestvérnek, akik egy éve, 2016. november 24-én születtek a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában. Boglárka, Jázmin, Flóra és István tervezett császármetszéssel, 5 nappal a terhesség 33. hetének betöltése után születtek.

Az édesapa, Boda István debreceni családi vállalkozó és felesége, Boda Beáta informatikus egy éve is örömmel mutatták meg a sajtónak az új családtagokat, akik közül a lányok egypetéjű ikrek, míg a fiúk kétpetéjűek.

Boda Beáta és férje, Boda István négyes ikreikkel Debrecenben 2017. november 19-én. Flóra, Jázmin, Boglárka és István (b-j) egy éve, 2016. november 24-én született a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI / MTVA

A Boda családban innentől minden nap karácsony lesz – mondta egy éve a babákat világra segítő Póka Róbert professzor, a szülészeti klinika igazgatója, aki 30 évvel ezelőtt tagja volt annak az orvoscsoportnak is, aki a szintén négyes ikrek tagjaként született édesapát és a testvéreit a világra segítette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.