Háromméteres betűkkel óriási helyesírási hibát festettek fel az útra Debrecenben

ÉLET
2017 november 27., 12:45
comments 233

Óriási idegenforgalmi lehetőséget packázott el a mai napon a debreceni közútkezelő.

Az egész ország - sőt a "busz" szó nemzetközisége miatt potenciálisan az egész világ - összes helyesírásnácijának lehetett volna a zarándokhelye a Széchenyi utcai buszsáv, ahová egy mesterien ügyes brigád szépen felfújta a BUZS feliratot.

A végeredményt valaki kiposztolta egy Facebook-csoportba, hogy az idő teltével az egyszerű fotóból igazi fotónovella kerekedjék, a posztoló időről időre újra lefotózta ugyanis a munkálatokat. A baj ugyanis az volt, hogy miután elkészült a mű, valaki sajnos észrevette a hibát, így gyorsan kiradírozták a két utolsó betűt, majd fordított sorrendben visszafestették őket.

Nem baj, így is ez lett a nap legviccesebb magyar fotónovellája!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.