Háromméteres betűkkel óriási helyesírási hibát festettek fel az útra Debrecenben

ÉLET
2017 november 27., 12:45
comments 234

Óriási idegenforgalmi lehetőséget packázott el a mai napon a debreceni közútkezelő. 

Az egész ország - sőt a "busz" szó nemzetközisége miatt potenciálisan az egész világ - összes helyesírásnácijának lehetett volna a zarándokhelye a Széchenyi utcai buszsáv, ahová egy mesterien ügyes brigád szépen felfújta a BUZS feliratot. 

A végeredményt valaki kiposztolta egy Facebook-csoportba, hogy az idő teltével az egyszerű fotóból igazi fotónovella kerekedjék, a posztoló időről időre újra lefotózta ugyanis a munkálatokat. A baj ugyanis az volt, hogy miután elkészült a mű, valaki sajnos észrevette a hibát, így gyorsan kiradírozták a két utolsó betűt, majd fordított sorrendben visszafestették őket.

Nem baj, így is ez lett a nap legviccesebb magyar fotónovellája!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt