A titkosszolgálatok elmondták a kormánynak, miért zajlik a kampány Soros ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kormány szerdán tárgyalta azt a hírszerzési jelentést, amit a Pintér Sándor és Lázár János készíttetett az alájuk rendelt szolgálatokkal Soros György európai befolyásáról. A jelentés egy része államtitoknak minősül. Lázár János a csütörtöki kormányinfón ezzel kapcsolatban csak az általános kormányzati hablatyot mondta el ezredszerre.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy Soros György akkor húzta ki a gyufát a magyar kormánynál, amikor a menekültválság kezdetén „meg akarta változtatni a magyar kormányzati álláspontot vagy a kormányt magát”. Lázár szerint ez már más minőséget képvisel. Hangsúlyozta, hogy a kormányt korábban nem zavarta, ha Soros által támogatott szervezetek felléptek különböző ügyek mentén, de a bevándorlás kérdése egészen más volt, mert közvetlenül érinti a magyar államiságot a magyar állam szuverenitását. Azt nem tudni, hogy mindehhez, miért volt szükség a titkosszolgálatokra. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.