Egy riadt néni olvasott be egy hírcsárdás cikket a Soros-tervről Jurák Katának egy rádióműsorban, és mindketten megijedtek tőle

Jurák Kata vezeti néha a Karc FM Paláver című rádióműsorát, ahol a betelefonálókkal együtt lehet rettegni a világ legkülönbözőbb dolgaitól. Jurák korábban a Pesti Srácoknál írt, ott például nyáron tévedésből leleplezett egy kormányellenes válltáskát, de pár hete-hónapja már a Magyar Idők csoportnál dolgozik, gondolom így keveredett az oda tartozó Karc FM-re is.

A műsor tegnapi adásának első betelefonálója egy néni, aki végig azon a félkiabálós hangszínen beszélt, mint akit órákon keresztül üldözött egy fogait csattogtató Soros György - líbiai embercsempész kentaur, de végül időben be tudta zárni maga mögött az ajtót, csak még nagyon fel van indulva.

Itt a legfontosabb dolgokat Kata nekem elküldték az internetemen

- kezdi, és nem marad semmivel adós.

A néninek ugyanis Soros György új könyvéből, a Mein Plan-ból küldtek el részleteket az internetjén, erről akart beszélni a műsorban. Soros Györgynek persze nincs Mein Plan című könyve, viszont a Hírcsárdán megjelent erről egy vicc pár napja, és láthatóan ezzel sikerült a Karc FM hallgatóinak és műsorvezetőinek egy részét összezavarni.

Kata, ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá, akkor megszűnnek az egyenlőtlenségek

- idéz a Mein Plan borzalmas részleteiből a néni, Jurák Kata és a Karc FM közönsége pedig hallgatja.

Jurák akkor akasztja meg egy pillanatra a betelefonálót, mikor az előadja, hogy

Soros György terve szerint mobiltelefonon csak kihangosítóval lehet majd beszélni, főleg az utcákon.

Itt a műsorvezető érdeklődni kezd, hogy tulajdonképpen mi is ez a könyv, de a néni megnyugtatja, hogy létezik a dolog.

Három paláveres ismerősömnek is elküldtem, és mind a három visszaigazolta, hogy igaz

- érvel. Juráknak nincs is választása, elfogadja a dolgot:

MEGDÖBBENTŐ

- mondja megdöbbenten.

Ezután még hosszú percekig folyik megszakítás nélkül a Mein Plan ismertetése, magyarokat telepítenek át migránsországokba, az európaiaknak pedig a híd alá kell költözniük, miután áttértek az iszlám vallásra.

A dolog csúcsán ez a mondat van, kérem hogy felindult nénihangon olvassák a fejükben:

Végezetül a három végső csapás: a drogok kötelezővé tétele, a pedofília bátorítása, és az SZDSZ felélesztése és kormányra juttatása.

Innen már nem lehet semmilyen irányba továbbmenni.

Ezen a ponton azért Jurák Katának is gyanús lesz a dolog, mondja, hogy ő ezt a Soros-könyvet, vagy legalább is ezt a fordítást nem ismeri, majd felmondta a nemzeti konzultáció Soros-tételeit, azokkal legalább nem lehet tévedni.

Hallgassák meg, nem fogják megbánni, én sikoltva, gurgulázva, könnyezve nevetgéltem végig. A jó rész 5:10-nél kezdődik.

(via Index)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.