Habony Árpád újságjában feladott apróhirdetésben keres politikailag elfogult bírókat az Együtt

Média
2017 november 30., 09:03

Ez az apróhirdetés jelent meg a mai Lokálban.

Emailben kellett elküldeni a szöveget. Eredetileg kisebbet akartunk, de jelezték, hogy ennyi szöveg ott nem fog elférni, ezért választottuk ezt a méretet. Listaárat fizettünk, 58 vagy 68 ezer forint volt, most nem emlékszem hirtelen

- ezt Vajda Zoltán az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselőjelöltje mondta, aki a hirdetést intézte. Állítása szerint arra akarta felhívni a figyelmet, hogy próbálja saját embereivel elfoglalni a Fidesz az igazságszolgáltatást. (A kormány igazságügyi matatásáról egyébként itt írtunk bővebben.)

Vajda azt mondta, hogy senki nem kérdezett vissza a hirdetés tartalmával kapcsolatban, csak technikai részeltekről kellett egyeztetni az újsággal.

Az ingyenes terjesztett Lokált a Modern Media Group adja ki, ez a miniszterelnök egyik legfontosabb tanácsadójának, Habony Árpádnak a cége.

Az újság címlapja egyébként ma így nézett ki:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.