Habony Árpád újságjában feladott apróhirdetésben keres politikailag elfogult bírókat az Együtt

Ez az apróhirdetés jelent meg a mai Lokálban.

Emailben kellett elküldeni a szöveget. Eredetileg kisebbet akartunk, de jelezték, hogy ennyi szöveg ott nem fog elférni, ezért választottuk ezt a méretet. Listaárat fizettünk, 58 vagy 68 ezer forint volt, most nem emlékszem hirtelen

- ezt Vajda Zoltán az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselőjelöltje mondta, aki a hirdetést intézte. Állítása szerint arra akarta felhívni a figyelmet, hogy próbálja saját embereivel elfoglalni a Fidesz az igazságszolgáltatást. (A kormány igazságügyi matatásáról egyébként itt írtunk bővebben.)

Vajda azt mondta, hogy senki nem kérdezett vissza a hirdetés tartalmával kapcsolatban, csak technikai részeltekről kellett egyeztetni az újsággal.

Az ingyenes terjesztett Lokált a Modern Media Group adja ki, ez a miniszterelnök egyik legfontosabb tanácsadójának, Habony Árpádnak a cége.

Az újság címlapja egyébként ma így nézett ki:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.