Habony Árpád újságjában feladott apróhirdetésben keres politikailag elfogult bírókat az Együtt

Ez az apróhirdetés jelent meg a mai Lokálban.

Emailben kellett elküldeni a szöveget. Eredetileg kisebbet akartunk, de jelezték, hogy ennyi szöveg ott nem fog elférni, ezért választottuk ezt a méretet. Listaárat fizettünk, 58 vagy 68 ezer forint volt, most nem emlékszem hirtelen

- ezt Vajda Zoltán az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselőjelöltje mondta, aki a hirdetést intézte. Állítása szerint arra akarta felhívni a figyelmet, hogy próbálja saját embereivel elfoglalni a Fidesz az igazságszolgáltatást. (A kormány igazságügyi matatásáról egyébként itt írtunk bővebben.)

Vajda azt mondta, hogy senki nem kérdezett vissza a hirdetés tartalmával kapcsolatban, csak technikai részeltekről kellett egyeztetni az újsággal.

Az ingyenes terjesztett Lokált a Modern Media Group adja ki, ez a miniszterelnök egyik legfontosabb tanácsadójának, Habony Árpádnak a cége.

Az újság címlapja egyébként ma így nézett ki:

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.