Habony Árpád újságjában feladott apróhirdetésben keres politikailag elfogult bírókat az Együtt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ez az apróhirdetés jelent meg a mai Lokálban.

Emailben kellett elküldeni a szöveget. Eredetileg kisebbet akartunk, de jelezték, hogy ennyi szöveg ott nem fog elférni, ezért választottuk ezt a méretet. Listaárat fizettünk, 58 vagy 68 ezer forint volt, most nem emlékszem hirtelen

- ezt Vajda Zoltán az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselőjelöltje mondta, aki a hirdetést intézte. Állítása szerint arra akarta felhívni a figyelmet, hogy próbálja saját embereivel elfoglalni a Fidesz az igazságszolgáltatást. (A kormány igazságügyi matatásáról egyébként itt írtunk bővebben.)

Vajda azt mondta, hogy senki nem kérdezett vissza a hirdetés tartalmával kapcsolatban, csak technikai részeltekről kellett egyeztetni az újsággal.

Az ingyenes terjesztett Lokált a Modern Media Group adja ki, ez a miniszterelnök egyik legfontosabb tanácsadójának, Habony Árpádnak a cége.

Az újság címlapja egyébként ma így nézett ki:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.