Vicccsoportba került a házigazda Oroszország a világbajnokságon

futball
2017 december 01., 14:56
comments 192

Június 14-én Oroszország–Szaúd-Arábia meccsel indul a 2018-as focivébé. A házigazda oroszok nagyon könnyű csoportba kerültek, a D csoport tűnik a legerősebbnek. A legkiegyensúlyozottabb a visszafogottan érdekes csapatok csoportja, a H. 

Ez lett a vébé csoportbeosztása: 

A csoport: Oroszország, Szaúd-Arábia, Egyiptom, Uruguay 

B csoport: Portugália, Spanyolország, Marokkó, Irán

C csoport: Franciaország, Ausztrália, Peru, Dánia 

D csoport: Argentína, Izland, Horvátország, Nigéria  

E csoport: Brazília, Svájc, Costa Rica, Szerbia

F csoport: Németország, Mexikó, Svédország, Dél-Korea

G csoport: Belgium, Panama, Tunézia, Anglia 

H csoport: Lengyelország, Szenegál, Kolumbia, Japán

(A 14 európai csapatból legfeljebb kettő kerülhetett egy csoportba. A többi zónából nem sorsoltak össze egy csoportba országokat.)

link Forrás

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin mellett számos világsztár vett részt a sorsoláson, a brazil legenda, Pelé kerekesszékben jelent meg.

Elődöntőben az egyik ágon brazil-francia meccs lehet, a másik ágon már a negyeddöntőben összejöhet a spanyol-argentin, a győztes az elődöntőben a németekkel játszhat. Már amennyiben bejön a papírforma. 

De alakulhat máshogy is: itt lehet lejátszani a lehetőségeket.

photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Infantino FIFA-elnök és Vlagyimir Putyin Fotó: MLADEN ANTONOV/AFP
photo_camera Legalább a sorsoláson volt olasz, Fabio Cannavaro, aki a saját csapatát nem tudta húzni Fotó: YURI KADOBNOV/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.