Nem indult el egy vonat, mert nem volt elérhető a mozdonyvezető

Tbg
közlekedés
2017 december 02., 21:15

A mozdonyra vezényelt kolléga nem ért oda időben, ezért nem indult el egy vonat Pusztaszabolcson múlt hét pénteken, számolt be az RTL Klub.

A szerelvény Székesfehérvárra ment volna, de a mozdonyvezető nem volt elérhető, ezért a járat egyszerűen kimaradt. A MÁV annyira felkészült volt, hogy 1,5 óra múlva tudott csak a vasúttársaság pótlóbuszt a helyszínre rendelni.

A MÁV szerint nincs mozdonyvezető-hiány, a mozdonyvezető azért nem ért oda a motorvonathoz időben, mert egy műszaki hibás szerelvényen ragadt. (RTL Klub)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.