A Fidesz szerint 2,3 millió ember küldte vissza a sorosos nemzeti konzultációt

vicc
2017 december 03., 12:06
comments 516

Vasárnap délelőtt jelentette be a kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs, hogy „minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt”.

Hát nem mulatságos?

Hidvéghi elmondta azt is, hogy minden rekordot felülmúló óriási részvétel jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni a magyar emberek véleménynyilvánításának támadása helyett.

A konzultációt az interneten amúgy bárhányszor ki lehetett tölteni, amikor pedig Hadházy Ákos LMP-s politikus elérte, hogy egy pillanatra betekinthessen a visszaküldött konzultációk tárolási körülményeibe, több jel is arra utalt a számára, hogy jóval kevesebb ív lehet, mint amennyit a kormány állított. Válaszul a kormány feljelentette Hadházy Ákost.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.