Anarchia Felsőpakonyon: kuka és motorháztető károsodott a nyugati civilizáció végnapjaiban

bűnügy
2017 december 04., 12:13
comments 37

Brutális bűncselekmény híre érkezett egy békés, dolgos népek által lakott Pest megyei településről, Felsőpakonyról. 2017. november 3-án 12 óra 55 perckor, tehát egy ártatlan őszi pénteken délidőben a 30 éves R. Zoltán a Kossuth Lajos utcában

belerúgott egy kukába, ami beleesett az út menti árokba.

Az eszét vesztett férfi ezt követően a kezével többször ráütött az úttest szélén parkoló Dacia típusú személygépkocsi motorháztetejére, ami a nyers erőszak hatására

behorpadt.

Szerencsére a körzeti megbízott résen volt, és a helyszín közelében elfogta a garázda férfit, majd át is adta a derék gyáli rendőröknek, akik R. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben végül a gyors eszükről és egyenes természetükről országszerte ismert dabasi rendőrök folytattak nyomozást, garázdaság és rongálás megalapozott gyanújával. Ennek a vége egy remekbe szabott vádemelési javaslat lett, a zavargó R. sorsa innentől kezdve a Dabasi Járási Ügyészség kezében van. (police.hu)

KORÁBBI ANARCHISTA TERRORCSELEKMÉNYEK MAGYARORSZÁGON:

Az általános elégedetlenség majdnem zendüléshez vezetett Jászberényben
Most Pásztónál tört ki az anarchia
Csak 10 percig tartott Tiszaújvárosban az anarchista rémuralom
Anarchia Orosházán: a vendég szétverte a zenegépet
Eluralkodott az anarchia Karancskeszin

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.