Itt a teljes médiarendszerváltás: a Nap TV volt székházában újult meg az Echo TV

media
2017 december 4., 5:42
comments 91

Szinte pontosan egy évvel azután, hogy „Mészáros Lőrinc” előlépett a félhomályból, és az Echo tévé tulajdonosa lett, a csatorna elfoglalta új székházát, és megújította teljes arculatát.

Az Echo tévé mostantól az Angol utcában, a Nap tévé volt székházában működik, és ezt ők maguk is olyan szimbolikusnak, a médiarendszerváltás nagy állomásának tekintik, hogy a Pesti srácok külön műsort készítettet a Nap tv emblémájának eltávolításáról.

A tévé megújítására alaposan rákészültek, volt riport az épület átalakításáról:

Az utolsó simításokról:

És az első híradó előtti készülődésről:

Mától tehát hivatalosan is:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt