Itt a teljes médiarendszerváltás: a Nap TV volt székházában újult meg az Echo TV

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Szinte pontosan egy évvel azután, hogy „Mészáros Lőrinc” előlépett a félhomályból, és az Echo tévé tulajdonosa lett, a csatorna elfoglalta új székházát, és megújította teljes arculatát.

Az Echo tévé mostantól az Angol utcában, a Nap tévé volt székházában működik, és ezt ők maguk is olyan szimbolikusnak, a médiarendszerváltás nagy állomásának tekintik, hogy a Pesti srácok külön műsort készítettet a Nap tv emblémájának eltávolításáról.

A tévé megújítására alaposan rákészültek, volt riport az épület átalakításáról:

Az utolsó simításokról:

És az első híradó előtti készülődésről:

Mától tehát hivatalosan is:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.