Ősz elején segélyt kért, most milliós jutalmat oszt a polgármesternek Harkány

POLITIKA
2017 december 04., 19:50
comments 236

20-25 millió forintot kért ősz elején a Belügyminisztériumtól gyorssegélyként Harkány önkormányzata - írja a szabadpecs.hu. Ehhez képest a harkányi képviselő testület most ellenszavazat nélkül megszavazta, hogy hathavi jutalmat, mintegy 3 millió 290 ezer forintot vehet fel Baksai Endre Tamás polgármester az év végén. Remmert Ferenc alpolgármester háromhavi jutalmat kapott, ami mintegy 1 millió 151 ezer forint.

A Szabad Pécs hétfőn kereste Baksai Tamást, de nem érték el és nem is hívta vissza őket. Az RTL Klub Híradójának megkeresésére a város önkormányzata közleményben válaszolt. Azt írták, az önkormányzatnak nincs más jogi lehetősége a munka elismerésére, mint az év végén adható jutalom.

A polgármesternek már két éve is hathavi jutalom járt az év végén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.