Mit hozott a Mikulás egy 12. kerületi iskolába?

Sziasztok, egy 12. kerületi suliban is járt az imént a mikulás, ezt a képet most küldte a nyolcadikos lányom.  Remek kis ajándék végül is. 

Üdvözlettel: XY, aki nem hiszi el

- írta nekünk Y, ezt a fotót csatolva:

Nem értem az Y. szavaiban bújkáló malíciát, a rendes gyerekek közismerten mind a Törvényes Mikulás , a Preambulum Krampusz és a Rudolf, a nerszarvas rajongói. Annak pedig, aki kívülről megtanulja az Alaptörvényt, a Törvényes Mikulás cigirágó-koncessziót hoz ajándékba. 

update: 

Mint pótlólag megtudtam, az eset a sashegyi Arany Jánosban történt, és az osztályfőnök volt az önkéntes NERkulás, ugyanis ő osztotta ki a kívánatos ajándékot a gyerekeknek, közvetlenül azelőtt, hogy a Mikulás csokit osztott volna.A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.