Garancsi úr? Igen, tessék csak nyugodtan vásárolni tovább.

gazdaság
2017 december 07., 11:13

A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa megállapítja, hogy a GaranSec Zrt.-nek a G4S Készpénzlogisztikai Kft., a G4S Biztonságtechnikai Zrt., valamint a G4S Holding Kft. feletti közvetlen egyedüli irányításszerzéseivel megvalósuló összefonódás nem csökkenti jelentős mértékben a versenyt az érintett piacon -

írják a GVH oldalán. Ennek a versenyt nem jelentősen csökkentő felvásárlásnak az eredményeként az egész magyar készpénzforgalom kormányközeli cégek irányítása alá került.


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.