Teázni hívja Páva Zsolt pécsi polgármestert az Emberség Erejével Alapítvány

2017 december 8., péntek 10:01
57

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy 130 millió forint támogatást kap egy pécsi civil szervezet Soros György alapítványától, hogy a következő 3 évben felpörgessék a civil életet a Dél-Dunántúlon. A szervezet vezetője már akkor nyilatkozott, hogy

„törvényileg sem tehetjük, hogy politikai tevékenységet folytassunk”

közben persze Sorost folyamatosan Magyarország első számú ellenségeként mutatja a kormányzati propaganda, így a támogatásából minden egyéb körülménytől függetlenül politikai ügy lett.

Ennek megfelelően Páva Zsolt pécsi polgármester azonnal elrohant a Rádió 1-hez, és elmondta, hogy

  • a pénzből Soros a pécsi választási kampányba próbál beavatkozni,
  • illetve a pénzből egy olyan központ jön majd létre a városban, amiben a Soros-terv megvalósításáért dolgoznak.

Az Emberség Erejével Alapítvány szerint ez nem így van, azért most elhívták magukhoz Pávát, hogy egy kávé vagy tea mellett maga győződhessen meg, hogy miben utaznak a következő néhány évben.

Mi itt az Emberség Erejével Alapítványnál úgy véljük, a legegyszerűbb módja a félreértések tisztázásának, ha a saját szemével győződik meg arról, hogy a félelmei mennyire alaptalanok ezért ma reggel meghívtuk [Páva Zsoltot] hozzánk egy nyílt és őszinte beszélgetésre leendő irodánkba , hogy némi kávé vagy tea mellett személyesen is megismerhessen minket és meggyőződhessen szándékaink tisztaságáról”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt