Teázni hívja Páva Zsolt pécsi polgármestert az Emberség Erejével Alapítvány

POLITIKA
2017 december 08., 10:01
comments 57

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy 130 millió forint támogatást kap egy pécsi civil szervezet Soros György alapítványától, hogy a következő 3 évben felpörgessék a civil életet a Dél-Dunántúlon. A szervezet vezetője már akkor nyilatkozott, hogy

„törvényileg sem tehetjük, hogy politikai tevékenységet folytassunk”

közben persze Sorost folyamatosan Magyarország első számú ellenségeként mutatja a kormányzati propaganda, így a támogatásából minden egyéb körülménytől függetlenül politikai ügy lett.

Ennek megfelelően Páva Zsolt pécsi polgármester azonnal elrohant a Rádió 1-hez, és elmondta, hogy

  • a pénzből Soros a pécsi választási kampányba próbál beavatkozni,
  • illetve a pénzből egy olyan központ jön majd létre a városban, amiben a Soros-terv megvalósításáért dolgoznak.

Az Emberség Erejével Alapítvány szerint ez nem így van, azért most elhívták magukhoz Pávát, hogy egy kávé vagy tea mellett maga győződhessen meg, hogy miben utaznak a következő néhány évben.

Mi itt az Emberség Erejével Alapítványnál úgy véljük, a legegyszerűbb módja a félreértések tisztázásának, ha a saját szemével győződik meg arról, hogy a félelmei mennyire alaptalanok ezért ma reggel meghívtuk [Páva Zsoltot] hozzánk egy nyílt és őszinte beszélgetésre leendő irodánkba , hogy némi kávé vagy tea mellett személyesen is megismerhessen minket és meggyőződhessen szándékaink tisztaságáról”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.