A budai Simicska üzemzavart okozott az Orbán egy geci feliratok eltüntetőinél

háború
2017 december 10., 17:35
comments 120

Minden eddiginél komolyabb fejtörést okozott az ismeretlen budai graffitiművész, aki fél év után bukkant fel újra. Ő volt az, aki tavasszal a Városmajor utca sarkára írta ki, hogy Orbán egy geci, aztán miután szivaccsal eltüntették a feliratot, elárasztotta a falat,ekkor jött a flex, majd a munkaterületre irányított köztéri kamerával állították meg az alkotót. A Városmajor utcai graffitiháború lövésről lövésre. 

Aztán a héten új csatateret nyitott, egyenes Buda szívében, a Moszkva-Széll Kálmán téren írta ki Simicska Lajos legendás mondatát, amire azonnal szürke festékkel válaszoltak az egyéb graffitire láthatóan nem érzékeny valakik. 

photo_camera Fotó: orbanegygeci.tumblr.com

És akkor jött a húzás, ami lefagyasztotta a hivatalos radírozókat. A művész válaszacsapása az volt, hogy 

  1. megsorozta az alagutat még több Orbán egy geci feliarattal
  2. kiírta, hogy Simicska egy geci
  3. Soros egy geci
photo_camera Fotó: Olvasónk fotója

Indul a verseny, melyik felirat maradhat, és mit mosnak le/festenek le/tüntetnek el flexszel.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.