"Most megcsináljuk Botka forgatókönyvét, de Botka nélkül"

"Összeállt a legnépszerűbb ellenzéki politikus, a legjobb országos hálózattal rendelkező párttal," mondta Karácsony Gergő MSZP-s miniszterelnök-jelöltté válásáról az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfő este Molnár Gyula. A szocialisták elnöke saját posztjáról elmondta, hogy " ez még mindig a demokratikus ellenzék legnagyobb pártja, nagy a feladat, nagy a felelősség,

de hősiesen viselem."

Megcsináljuk azt, amit Botka tervezett,"de Botka nélkül," tette hozzá. Karácsony "a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre" slamje Molnár szerint "egy értelmiségi ember dilemmái." Rónai Egon rákérdezett az epikus Karácsony-interjúra, amire a szocialisták elnöke úgy reagált, hogy 

"abban az interjúban benne volt a szándék."

Az új helyzettel, hogy Karácsony Gergely lehet a miniszterelnök-jelölt, újra ajánlatot tesz a DK-nek Molnár, mert szerinte Gyurcsányék nélkül lehetetlen az egyéni körzetekben összehangoltan indulni. Ki állja a miniszterelnöki kampányt, az MSZP vagy a Párbeszéd, kérdezte Rónai, mire Molnár rávágta: 

ez egy jó kérdés.

Szerinte csak a 106 körzet egyéni indulóinak pénze fog a párt rendelkezésére állni, mintegy hatszázmillió forint.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.