„Totál fasz voltam” - bocsánatot kért a fejbe rúgott fotóstól a Queens of the Stone Age frontembere

Miután Josh Homme egy szombati koncertjükön minden előzmény nélkül úgy belerúgott a színpad szélén álló fotós gépébe, hogy az erősen megütötte a nő fejét, másnap a zenekara Instagramján gondterhelt fejjel kért bocsánatot:

Hello! Előző este a Queens Of The Stone Age előadásán megrúgtam egy fotós kameráját, és az megütötte a fotós arcát. A fotós neve Chelsea Lauren. Csak bocsánatot szeretnék kérni Chelsea Laurentől. Semmiféle mentségem sincs, vagy okom, ami igazolná, amit tettem, totál fasz voltam, és őszintén sajnálom. Remélem, hogy jól vagy. Sok hibát követtem el az életemben, és az előző esti egy volt ezek közül, és bocsánatot kérek tőled.

Chelsea Lauren azt mondta, a támadás minden előzmény nélküli volt, és a sérüléssel kórházba kellett mennie.

Nem ez volt az első alkalom, hogy  Josh Homme gyökér volt. 2003-ban lelökött egy srácot a színpadról, aki felugrott táncolni. 

Máskor Norvégiában pedig a közönséggel rángattatta a színpad elé azt a srácot, aki megdobta valamivel:

És akkor még ott van a legutóbbi lemez is. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.