„Totál fasz voltam” - bocsánatot kért a fejbe rúgott fotóstól a Queens of the Stone Age frontembere

ZENE
2017 december 11., 07:53
comments 27

Miután Josh Homme egy szombati koncertjükön minden előzmény nélkül úgy belerúgott a színpad szélén álló fotós gépébe, hogy az erősen megütötte a nő fejét, másnap a zenekara Instagramján gondterhelt fejjel kért bocsánatot:

Hello! Előző este a Queens Of The Stone Age előadásán megrúgtam egy fotós kameráját, és az megütötte a fotós arcát. A fotós neve Chelsea Lauren. Csak bocsánatot szeretnék kérni Chelsea Laurentől. Semmiféle mentségem sincs, vagy okom, ami igazolná, amit tettem, totál fasz voltam, és őszintén sajnálom. Remélem, hogy jól vagy. Sok hibát követtem el az életemben, és az előző esti egy volt ezek közül, és bocsánatot kérek tőled.

link Forrás

Chelsea Lauren azt mondta, a támadás minden előzmény nélküli volt, és a sérüléssel kórházba kellett mennie.

link Forrás

Nem ez volt az első alkalom, hogy  Josh Homme gyökér volt. 2003-ban lelökött egy srácot a színpadról, aki felugrott táncolni. 

link Forrás

Máskor Norvégiában pedig a közönséggel rángattatta a színpad elé azt a srácot, aki megdobta valamivel:

link Forrás

És akkor még ott van a legutóbbi lemez is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.