„Totál fasz voltam” - bocsánatot kért a fejbe rúgott fotóstól a Queens of the Stone Age frontembere

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miután Josh Homme egy szombati koncertjükön minden előzmény nélkül úgy belerúgott a színpad szélén álló fotós gépébe, hogy az erősen megütötte a nő fejét, másnap a zenekara Instagramján gondterhelt fejjel kért bocsánatot:

Hello! Előző este a Queens Of The Stone Age előadásán megrúgtam egy fotós kameráját, és az megütötte a fotós arcát. A fotós neve Chelsea Lauren. Csak bocsánatot szeretnék kérni Chelsea Laurentől. Semmiféle mentségem sincs, vagy okom, ami igazolná, amit tettem, totál fasz voltam, és őszintén sajnálom. Remélem, hogy jól vagy. Sok hibát követtem el az életemben, és az előző esti egy volt ezek közül, és bocsánatot kérek tőled.

Chelsea Lauren azt mondta, a támadás minden előzmény nélküli volt, és a sérüléssel kórházba kellett mennie.

Nem ez volt az első alkalom, hogy  Josh Homme gyökér volt. 2003-ban lelökött egy srácot a színpadról, aki felugrott táncolni. 

Máskor Norvégiában pedig a közönséggel rángattatta a színpad elé azt a srácot, aki megdobta valamivel:

És akkor még ott van a legutóbbi lemez is. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.