Ez történik, ha a Fidesz-ellenességet kevered a legpusztítóbb, kereskedelmi rádiós nyálas liftzenével

Attól a Szolnokon lakó Nemhiszlekelvilág felhasználótól kaptuk ennek a friss poltikai popszámnak a linkjét, akit nemrég meginterjúvoltam arról, miért és hogyan hackelte meg a városban kiragasztott kormányzati gyűlöletplakátokat, méghozzá úgy, hogy értelmessé varázsolta őket. 

A szám - ami formailag egy választásokra készült Fidesz-induló - különlegességét nem a kormánykritikus hangulata adja, hanem az, hogy az üzenetet a kétezres évek magyar rádiós popjának borzalmas stílusával kombinálja, amennyiben a Magna Cum Laude Színezd újra számát parodizálja.

Az eredmény émelyítő, a refrén pedig az, hogy

FIDESZ újra, FIDESZ újra!
Anyádon nem lehet majd burka,
Ha a horda bevonulna,
Ne menekülj, csak FIDESZ újra!

Az isten irgalmazzon nekünk jövő tavaszig.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.