Karácsonyfa alakban repked Németország felett a legújabb Airbus

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hamburgból szállt fel, Bielefeldnek vette az irányt, aztán egészen nyugatra tartva megkerülte Kölnt, kisebbet hurkolva Frankfurton át leereszkedett a déli határ magasságába, majd Würzbrug mellett északnak vette az irányt. 

Alig egy órája még Wolfsburgnál járt az Emirates A380-as jelzésű járata, az Airbus legújabb repülőgépe, amit épp a német légtérben tesztelnek. 

Ez így egy karácsonyfa alakot  formál, ami még nincs teljesen kész. A gép nemrég újra elzúgott Hamburg felett és Kiel városa felé tart, aki siet, az Airlive oldalám még elcsípheti, ahogy az Airbus befejezi a karácsonyfadísz kirajzolását, és újra landol Hamburgban.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.