Hiába a Soros-ellenes kiáltvány, lesz tető a pécsi alapítvány feje felett

Az Emberség Alapítvány az elmúlt napok eseményei után közleményt adott ki, amiben teljes mértékben elfogadhatatlannak nevezik a pécsi közgyűlés nyilatkozatát. 

"Valótlanságra és álhírekre épül, megkísérli a pécsi polgárok manipulálását, és nem csupán egy konkrét civil szervezet ellehetetlenítésére irányul, de rosszindulatú támadás a pécsi civil közösségek ellen,"

írják. Bár meghívták a múlt héten Páva Zsoltot magukhoz, hogy a polgármester megismerhesse munkájukat, a fideszes politikus nem élt a lehetőséggel. Hozzáteszik:

"a meghívást továbbra is fenntartjuk, hiszen alapítványunknak nem volt, nincs és soha nem is lesz a nyilvánosság elől elzárt, eltitkolt célja és törekvése."

Változatlan formában és elkötelezettséggel folytatják munkájukat, egy új helyen. A visszamondott hely után 

"számos nagylelkű felajánlást kaptunk a pécsi polgároktól, így új belvárosi helyszínen alakíthatjuk ki munkahelyünket."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.