Hoppál Péter elérte a célját, kitették jövendő helyükről az Emberség Erejével Alapítványt

A kulturális államtitkár, pécsi Fidesz-elnök múlt pénteken kért meg arra minden pécsit, hogy a „pécsi Soros-kampányközpontnak" ne adjanak helyet. A Szabad Pécs most arról ír, Hoppál Péter kampánya célba ért. 

Bár eddig biztosan megvolt az a hely, ahol a több éve működő pécsi karitatív szervezet leendő irodája lett volna, amit a Nyílt Társadalom Alapítványtól nyert 130 millió forintból rendezték volna be nem mehetnek oda. Hiába állapodtak meg erről a Reggeli nevű hely albérlőivel, akiknek a szerződésük szerint szabad lehetőségük van tovább értékesíteni a szabad helyeket, a főbérlő arra kérte őket, hogy mégse adják ki a helyet az Emberség Erejével Alapítványnak. A történtekről a Nappali/Reggeli csapata írt Facebookon.

A fideszes képviselő, aki még a pécsi karácsonyfát is saját, avatós fotóival díszíttette fel, Páva Zsolt polgármester aláírásával és előterjesztésére  egy rendkívüli „Soros-ellenes” nyilatkozat elfogadására készül. A Szabad Pécs azt írja, teljesen kizárt, hogy pénteki beszéde előtt Hoppál ne tudta volna, hogy a pécsi Emberség Erejével Alapítvány munkatársai hol készülnek berendezni irodájukat.