Hoppál Péter elérte a célját, kitették jövendő helyükről az Emberség Erejével Alapítványt

POLITIKA
2017 december 14., 08:30
comments 142

A kulturális államtitkár, pécsi Fidesz-elnök múlt pénteken kért meg arra minden pécsit, hogy a „pécsi Soros-kampányközpontnak" ne adjanak helyet. A Szabad Pécs most arról ír, Hoppál Péter kampánya célba ért.

Bár eddig biztosan megvolt az a hely, ahol a több éve működő pécsi karitatív szervezet leendő irodája lett volna, amit a Nyílt Társadalom Alapítványtól nyert 130 millió forintból rendezték volna be nem mehetnek oda. Hiába állapodtak meg erről a Reggeli nevű hely albérlőivel, akiknek a szerződésük szerint szabad lehetőségük van tovább értékesíteni a szabad helyeket, a főbérlő arra kérte őket, hogy mégse adják ki a helyet az Emberség Erejével Alapítványnak. A történtekről a Nappali/Reggeli csapata írt Facebookon.

link Forrás

A fideszes képviselő, aki még a pécsi karácsonyfát is saját, avatós fotóival díszíttette fel, Páva Zsolt polgármester aláírásával és előterjesztésére egy rendkívüli „Soros-ellenes” nyilatkozat elfogadására készül. A Szabad Pécs azt írja, teljesen kizárt, hogy pénteki beszéde előtt Hoppál ne tudta volna, hogy a pécsi Emberség Erejével Alapítvány munkatársai hol készülnek berendezni irodájukat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.