Öt év után jött rá Erzsébetváros, hogy jogellenesen alkalmazza a parkolási céget

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az VII. kerületi önkormányzat öt éves késéssel döbbent rá, hogy egy jogellenesen alkalmazott cég üzemelteti a kerületben a parkolási rendszert – írja a 24.hu.

2012-ben járt le az a szerződés, melyet az önkormányzat az ER-Park Kft.-vel 2009-ben kötött, de ez senkinek sem tűnt fel. 2012 augusztusa óta kizárólag 100 %-osan önkormányzati tulajdonban álló gazdasági társaság végezhetné a parkolás-üzemeltetési feladatokat, az ER-Park Kft. viszont nem az. A probléma akkor derült ki, amikor Bajkai István alpolgármester (ő nyomtatta a nevét az ingyentojásra) a Párbeszéd képviselője, Szücs Balázs kérésére átvilágította a 7228 parkolóhely ellenőrzésének és fenntartásának pénzügyi hátterét. Az biztos, hogy pénzt fognak visszakövetelni a cégtől, de hogy mennyit, az önkormányzat még nem döntötte el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.