Harry herceg Obamán gyakorolta a riporteri hivatást

Média
2017 december 17., 18:37
comments 35

Vasárnap bejelentették, hogy december 27-én egy különleges interjút sugároz majd a brit közszolgálati rádió: Harry herceg beszélget majd Barack Obamával.

Az interjút még szeptemberben vették fel a kanadai Torontóban, ahol a két híresség egy sebesült veteránoknak szervezett sportrendezvényen volt egyszerre jelen. Közben Harry akkoriban a BBC vendégszeretetét is élvezte, és kipróbálta magát újságíróként is. 

Barack és Harry Torontóban.
photo_camera Barack és Harry Torontóban. Fotó: Chris Jackson/AFP

A beszélgetés elején Obama azzal viccel, hogy brit akcentussal kell-e beszélnie. A volt elnök a jövőről, az alapítványáról és a fiatalok és a politika viszonyáról beszél állítólag.

Harry hercegről két napja még az derült ki, hogy májusban megnősül. (apnews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.