Harry herceg Obamán gyakorolta a riporteri hivatást

Vasárnap bejelentették, hogy december 27-én egy különleges interjút sugároz majd a brit közszolgálati rádió: Harry herceg beszélget majd Barack Obamával.

Az interjút még szeptemberben vették fel a kanadai Torontóban, ahol a két híresség egy sebesült veteránoknak szervezett sportrendezvényen volt egyszerre jelen. Közben Harry akkoriban a BBC vendégszeretetét is élvezte, és kipróbálta magát újságíróként is. 

Barack és Harry Torontóban.Fotó: Chris Jackson/AFP

A beszélgetés elején Obama azzal viccel, hogy brit akcentussal kell-e beszélnie. A volt elnök a jövőről, az alapítványáról és a fiatalok és a politika viszonyáról beszél állítólag.

Harry hercegről két napja még az derült ki, hogy májusban megnősül. (apnews)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.