Meg tudod mondani az MTA friss doktorairól csak fotó alapján, milyen tudományterületen dolgoznak?

tudomány
2017 december 17., 14:12
comments 99

Nemrég köszöntötték a Magyar Tudományos Akadémián az MTA új doktorait. A laikusok – akik valószínűleg nem sokat, vagy talán senkit sem ismernek közülük – most tesztelhetik, rájönnek-e csak az illető fotója alapján, milyen tudományterület doktora. Műszakis kocka vagy esetleg romkocsmák félhomályában merengő bölcsész? (Itt található rövid leírás az MTA mind a 65 friss doktoráról. Nekik, illetve a kvízt hibátlanul kitöltőknek is gratulálunk!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.