Sárosdi Lilla a csupaszon pingált férjén taposva kíván boldog karácsonyt Orbánnak

politika
2017 december 17., 19:31
comments 502

Sárosdi Lilla színésznő ezzel a poszttal jelentkezett vasárnap este:

link Forrás

Néhány támpont a kép értő befogadásához:

  • Pócs János fideszes képviselő "Soros" felirattal dekorált leölt disznót posztolt.
  • Amikor Orbán Viktort megkérdezte Demeter Márta LMP-s képviselő, hogy miért barátkozott egy terrorizmusért körözött üzletemberrel, akkor a miniszterelnök csak annyit válaszolt, hogy "boldog karácsonyt kívánok".
  • Sárosdi Lilla indította el a magyar #metoo kampányt, amikor megosztotta, hogy egy befolyásos rendező hogyan zaklatta 20 éve. Később kiderült, hogy az illető Marton László volt, akit kirúgtak a Vígszínházból, előbb tagadott, aztán bocsánatot kért, és Sárosdi a bocsánatkérést elfogadta.
  • Sárosdi Lilla férje, és a képen alsógatyában heverő férfi Schilling Árpád rendező, ismert ellenzéki aktivista.
  • Sárosdi a képen Adolf Hitler jellegzetes haj- és bajuszviseletét idézi, feltehetően arra utalva, hogy a kormány Soros-ellenes kampánya antiszemita hangulatkeltésre is alkalmas.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.