A BBC dokumentumfilmet rendelt be Harvey Weinsteinről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A brit közszolgálati csatorna a szexuális zaklatásai miatt hírhedtté vált hollywoodi producer, Harvey Weinstein felemelkedéséről és bukásáról szóló dokumentumfilmet rendelt be - értesült a Hollywood Reporter. Ebben interjúk is lesznek „a színésznőkkel, akik elég bátrak voltak hozzá, hogy elmondják a történetüket”, producerekkel, rendezőkkel, színészekkel, ügynökökkel, újságírókkal és sok más megszólalóval. 

A 90 perces dokumentumfilmet Ursula MacFarlane rendezi (ő jegyzi a Három nap terror: a Charlie Hebdo támadás című filmet is), a munkacíme Weinstein, és ha elkészül, a BBC Two sugározza majd. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.