Akkora vihar volt egy brazil fesztiválon, hogy rádőlt a dj-re a nagyszínpad

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A hatalmas vihar ellenére úgy döntöttek a brazíliai Atmosphere fesztivál szervezői, hogy megtartják a vasárnapi koncerteket. A 30 éves DJ Kaleb Freitas fellépésén azonban annyira felerősödött a szél, hogy a színpad tartószerkezete sem bírta, és a díszlet meg a fénytechnika egy része ráomlott a dj-pultra.

A dj-t kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A balesetről készült videókon látszik is, hogy a nézők kifejezetten élvezik a szelet, amíg meg nem történik a tragédia.

(NPR)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.