Akkora vihar volt egy brazil fesztiválon, hogy rádőlt a dj-re a nagyszínpad

A hatalmas vihar ellenére úgy döntöttek a brazíliai Atmosphere fesztivál szervezői, hogy megtartják a vasárnapi koncerteket. A 30 éves DJ Kaleb Freitas fellépésén azonban annyira felerősödött a szél, hogy a színpad tartószerkezete sem bírta, és a díszlet meg a fénytechnika egy része ráomlott a dj-pultra.

A dj-t kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A balesetről készült videókon látszik is, hogy a nézők kifejezetten élvezik a szelet, amíg meg nem történik a tragédia.

(NPR)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.