Autópályára zuhant egy vonat Seattle mellett

külföld
2017 december 18., 16:24
comments 44

Kisiklott és egy autópályára zuhant az Amtrak egyik vonata Seattle mellett helyi idő szerint hétfőn reggel. Eleinte úgy tűnt, senki nem halt meg a balesetben, csak sérültekről érkeztek hírek, a mentés előrehaladtával azonban kiderült, hogy ennél rosszabb a helyzet, ugyanis több halott és sebesült is van.

photo_camera Fotó: ERIC BARADAT/AFP

A vonatközlekedést leállították a régióban, és az I-5-ös autópálya felét is le kellett zárni épp a reggeli csúcsforgalomban.

link Forrás

Azt még nem tudni, hány sérült, és hány halott van. A BBC szerint kb. 70 utas lehetett a vonaton.

A vonat a Tacoma és Olympia városok közötti vadonatúj, hétfőn használatba vett vasútvonalon haladt. Egyelőre nem tudni, mi okozta a szerencsétlenséget. (CNBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.