Csattanós válasz a kötekedőknek! NEM KAP 2,3 milliárd forint közpénzt a felcsúti akadémia

gazdaság
2017 december 18., 10:07
comments 165

Újabb 2,3 milliárd forint tao-pénzt kaphat a felcsúti fociakadémia, írtuk pénteken a G7 cikke alapján, de máris módosítanunk kell, ahogy ők is megtették az MLSZ adatbázisa alapján.

Nem 2,3, hanem

5,4 milliárd forint

tao-támogatást (vagyis közpénzt) irányíthat magához ebben az idényben a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány. Ez még a Felcsút mércéjével mérve is jelentős összeg, közel duplája az eddigi rekordjuknak, az alapítvány a legtöbb adóforintot mostanáig az előző szezonban zsebelte be, akkor 2,9 milliárdból gazdálkodhattak, írja a G7.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.