A magyar gazdaságtörténet legnagyobb zsenijének az a hivatalos emailcíme, hogy meszaroslorinc@freemail.hu

idióta rekordok
2017 december 19., 06:28
comments 341

Miután a bíróság kötelezte erre, a Puskás Akadémia tegnap nyilvánosságra hozott egy összesítőt, hogy 2017-ben és 2018-ban mire költik az 5,39 milliárdos tao-támogatást és a 2,3 milliárdos önrészt. Nyilván csodálatos dolgokra, ahogy erről már írtunk tegnap, de van egy részlet, ami külön figyelmet érdemel. 

Nem tudom, hogy is kezdjem, hogy magyarázzam? 

A Puskás Akadémia által közzétett dokumentumokban szerepel a hivatalos képviselő neve és elérhetőségei is, aki nem más, mint a kuratórium elnöke, Mészáros Lőrinc. Így aztán megtudhattuk, hogy a magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosának, ennek a saját bevallása szerint Mark Zuckerbergnél is okosabb csúcsragadozónak a hivatalos emailcíme ez:

meszaroslorinc@freemail.hu

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Először arra gondoltam, hogy az ég szerelmére, valakik dobjanak már össze neki egy céges postafiókra! Vagy legalább egy gmailre! 

Aztán meg azon tűnődtem, hogy láttam-e ennél tömörebb összefoglalóját a mai Magyarországnak. De egyelőre nem jut eszembe semmi. Semmi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.