A magyar gazdaságtörténet legnagyobb zsenijének az a hivatalos emailcíme, hogy meszaroslorinc@freemail.hu

Miután a bíróság kötelezte erre, a Puskás Akadémia tegnap nyilvánosságra hozott egy összesítőt, hogy 2017-ben és 2018-ban mire költik az 5,39 milliárdos tao-támogatást és a 2,3 milliárdos önrészt. Nyilván csodálatos dolgokra, ahogy erről már írtunk tegnap, de van egy részlet, ami külön figyelmet érdemel. 

Nem tudom, hogy is kezdjem, hogy magyarázzam? 

A Puskás Akadémia által közzétett dokumentumokban szerepel a hivatalos képviselő neve és elérhetőségei is, aki nem más, mint a kuratórium elnöke, Mészáros Lőrinc. Így aztán megtudhattuk, hogy a magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosának, ennek a saját bevallása szerint Mark Zuckerbergnél is okosabb csúcsragadozónak a hivatalos emailcíme ez:

meszaroslorinc@freemail.hu

Fotó: botost/444.hu

Először arra gondoltam, hogy az ég szerelmére, valakik dobjanak már össze neki egy céges postafiókra! Vagy legalább egy gmailre! 

Aztán meg azon tűnődtem, hogy láttam-e ennél tömörebb összefoglalóját a mai Magyarországnak. De egyelőre nem jut eszembe semmi. Semmi.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.