A magyar gazdaságtörténet legnagyobb zsenijének az a hivatalos emailcíme, hogy meszaroslorinc@freemail.hu

2017 december 19., kedd 6:28
346

Miután a bíróság kötelezte erre, a Puskás Akadémia tegnap nyilvánosságra hozott egy összesítőt, hogy 2017-ben és 2018-ban mire költik az 5,39 milliárdos tao-támogatást és a 2,3 milliárdos önrészt. Nyilván csodálatos dolgokra, ahogy erről már írtunk tegnap, de van egy részlet, ami külön figyelmet érdemel. 

Nem tudom, hogy is kezdjem, hogy magyarázzam? 

A Puskás Akadémia által közzétett dokumentumokban szerepel a hivatalos képviselő neve és elérhetőségei is, aki nem más, mint a kuratórium elnöke, Mészáros Lőrinc. Így aztán megtudhattuk, hogy a magyar gazdaságtörténet leggyorsabban gazdagodó milliárdosának, ennek a saját bevallása szerint Mark Zuckerbergnél is okosabb csúcsragadozónak a hivatalos emailcíme ez:

meszaroslorinc@freemail.hu

Fotó: botost/444.hu

Először arra gondoltam, hogy az ég szerelmére, valakik dobjanak már össze neki egy céges postafiókra! Vagy legalább egy gmailre! 

Aztán meg azon tűnődtem, hogy láttam-e ennél tömörebb összefoglalóját a mai Magyarországnak. De egyelőre nem jut eszembe semmi. Semmi.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt