Mészáros Lőrinc azt állítja, hogy okosabb, mint Mark Zuckerberg

elmebaj
2017 február 28., 14:31
comments 323

A hvg.hu elment Felcsútra, a rendkívüli testületi ülésére, hogy Mészáros Lőrincet a hihetetlen mértékű meggazdagodásáról kérdezzék. A lap azt írja:

„Mikor azt akartuk megtudni, hogyan nőhetett cégének árbevétele tíz év alatt hússzorosára, miközben az ezalatt Mark Zuckerberg vezetésével berobbanó Facebook mindössze hatszorosára emelte bevételeit a felcsúti polgármester röviden annyit közölt: »Okosabb vagyok Zuckerbergnél.«”

Balra Mészáros Lőrinc, jobbra Mark Zuckerberg (Fotó: Botos Tamás, 444 / Rodrigo Buendia, AFP)
photo_camera Balra Mészáros Lőrinc, jobbra Mark Zuckerberg (Fotó: Botos Tamás, 444 / Rodrigo Buendia, AFP)

Mintha csak valóra vált volna egy novemberi viccem, ami arról szólt, hogyan kerülhetne Mészáros Lőrinchez akár a Google is. Bár az kérdés, hogy Felcsút gázszerelőből lett milliárdos polgármestere pontosan mire okos.

Mercedesből okos Mészáros:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.