Orbán Viktor kedvenc szövetségi kapitánya lesz a belga Leekens

futball
2017 december 19., 18:58
comments 132

Addig is, amíg nem játszunk egy meccset sem, az új szövetségi kapitány, a belga Georges Leekens alaposan bedolgozza magát a magyar foci szövetébe. 

photo_camera Orbán Viktor (sálban), mellette Georges Leekens, akkor még nem a kispadon ülő szövetségi kapitány és Csányi Sándor MLSZ-elnök/gazdag ember a Costa Rica elleni meccsen Fotó: M4 Sport

Ellátogatott már Felcsútra, ahol annak ellenére, hogy az NBI-es csapatban nem játszanak fiatalok, azt mondta, hogy 

„úgy érzem, a megfelelő irányba haladnak a dolgok a Puskás Akadémián."

Lendületesen folytatta a sajtóturnéját, a 24.hu-nak például most úgy nyilatkozott:

„Ez egy fantasztikus és biztonságos ország, amelynek nagyszerű vezetői vannak, csodás stadionjai és múzeumai”. 

A kapitány szerint „a magyarok büszkék lehetnek arra, ahogyan a politika a sport mellé állt, és nem csak a stadionokra gondolok, láttam már az úszó-világbajnokságra épített Duna Arénát is, az is lenyűgözött, miképp a fővárosuk tisztasága, szépsége és biztonsága. Hosszú idő után először közlekedhetek úgy, hogy nem kell folyton a hátam mögé néznem.” 

Leekens az elmúlt években  Tunéziában, Belgiumban és Algériában dolgozott. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.