Börtönbe megy a nő, aki egy virális videó kedvéért véletlenül agyonlőtte a barátját

baleset
2017 december 20., 14:39
comments 178
photo_camera Fotó: Youtube

A képen látható 20 éves minnesotai nő, Monalisa Perez beismerte a rendőröknek, hogy júniusban véletlenül agyonlőtte a 22 éves barátját, 3. Pedro Ruizt, amikor egy virális videót akartak készíteni.

A nő kb. 30 cm-ről belelőtt egy 50 kaliberes Desert Eagle-lel a könyvbe, amit a férfi maga elé tartott. Azt hitték, a golyót gond nélkül megfogja majd a könyv, a videójuk pedig rengeteg lájkot fog szerezni.

A golyó simán átment a könyvön, mellkason találva a férfit, aki ettől a helyszínen meghalt.

Perez két órával korábban arról posztolt, hogy a barátja ötlete alapján felveszik az eddigi legveszélyesebb mutatványukat.

link Forrás

A pár 3 éves gyereke és kb. 30 néző látta élőben a tragédiát. Perez ekkor a második közös gyerekükkel volt terhes.

A nő bűnösnek nyilvánította magát előre meg nem fontolt gyilkosságban (second degree murder). Ha bűnösnek nyilvánítják, fél év börtönt és 10 év próbaidőt kaphat, illetve egy életre eltilthatják a lőfegyvertartástól. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.