Kellemes ünnepek: még 7 milliárd jut kormánypropagandára

politika
2017 december 20., 13:54
comments 103

Rogán Antal Nemzeti Kommunikációs Hivatala az év végén még megtolja egy kicsit az egész országot beborító sötétkék szeretetkampányt - tudta meg a 24.hu. Konkrétan még hétmilliárd (7 000 000 000) forintot költenek „állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására”.

Ez lesz az eddig összesen 20 milliárd forintba kerülő kampány hatodik szakasza, és a mostani közbeszerzést is Balásy Gyula cégei, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. nyerték. Ahogy a 24.hu is emlékeztet, az első, még Csetényi Csabáék által intézett kampámyszakaszt leszámítva a teljes kampány Balásy cégein keresztül ment.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.