A Polgár-testvérek is tiltakoznak a londoni sakk-vb logója miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy évnyi csiszolás után a héten mutatták be a 2018-as londoni sakkvilágbajnokság szervezői a torna logóját. Ezt:

A félreérthető rajz ellen kikelt a sakkelit. Többek közt Polgár Zsuzsa posztolta Twitteren, hogy

„helyénvaló ezzel reklámozni a gyerekek számára?” 

Egy másik bejegyzésben nővérével, Zsófiával közösen követelik, hogy a szervezők lássák be, hogy tévedtek, és kukázzák a logót. Olyan emblémát javasolnak, amire

a teljes sakkvilág büszke lehet.

A Magyar Nemzet összeállítása szerint bár a szervezők összegyűjtötték a kritikacunami legnevesebb véleményeit, egyelőre fel sem merült, hogy új logó után nézzenek. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.