Saját magát vizsgálta az önkormányzati cég Ferencvárosban, és arra jutott, minden rendben

videó
2017 december 21., 13:39
comments 53

  • Szeptemberben kiderült, hogy egyes ferencvárosi automaták sorszám nélkül jegyeket adnak ki. A sorszámra azért van szükség, hogy ne lehessen hamisítani a jegyeket.
  • A vagyonkezelő vezérigazgató helyettesét, Martos Dánielt megkérdeztük, hogy egy olyan állításuk szerint teljesen zárt rendszerben, mint a parkolóautomaták hogyan fordulhatott ez elő. Martos nem válaszolt a kérdésünkre.
  • December 14-én a IX. kerületi közmeghallgatáson Bácskai János polgármesternek is feltettük a kérdést, és arra is kíváncsiak voltunk, hogy azóta kivizsgálták-e az ügyet.
  • A közmeghallgásra már azért is érdemes volt elmenni, mert egy ellenzéki képviselő, Baranyi Krisztina (Együtt) kérdése nyomán fényderült egy fontos részletre. Az önkormányzati kivizsgáltatta a jegyek ügyét. A revíziót rábízta a parkolásért felelős cégre, akik kivizsgálták a saját munkájukat, és mindent rendben találtak. Az ilyen típusú kontrollnak egyébként már hagyományai vannak a magyar közéletben. Emlékeznek, amikor Vida Ildikó vezette a Vida Ildikó esetleges korrupciójával összefüggő vizsgálatot a NAV-nál? A hagyomány tovább él.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt