Európa legszebb adventi villamosa lehet a miskolci járat, amiben van egy kandalló is

Világháborúban vagy fociban talán le lehet győzni bennünket, magyarokat, internetes szavazáson azonban soha. Egy cseh Facebook-oldalon most Európa legszebb adventi villamosára lehet szavazni, és mit ad Isten, az az átalakított miskolci járat vezet, amin a sok égősor, ünnepi dísz és világító rénszarvas mellett van egy kandalló is.

A miskolci szerelvény olyan versenyzőket utasít maga mögé, mint Prága, Krakkó, Bécs, München Budapest vagy Debrecen feldíszített járatai.

A miskolci közlekedési cégnél évek óta hagyománynak számít a feldíszített villamos elindítása, sőt a dolgozók minden évben bütykölnek rajta valamit, hogy új díszítőelemekkel lephessék meg az utasokat. (Bors)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.