Európa legszebb adventi villamosa lehet a miskolci járat, amiben van egy kandalló is

Világháborúban vagy fociban talán le lehet győzni bennünket, magyarokat, internetes szavazáson azonban soha. Egy cseh Facebook-oldalon most Európa legszebb adventi villamosára lehet szavazni, és mit ad Isten, az az átalakított miskolci járat vezet, amin a sok égősor, ünnepi dísz és világító rénszarvas mellett van egy kandalló is.

A miskolci szerelvény olyan versenyzőket utasít maga mögé, mint Prága, Krakkó, Bécs, München Budapest vagy Debrecen feldíszített járatai.

A miskolci közlekedési cégnél évek óta hagyománynak számít a feldíszített villamos elindítása, sőt a dolgozók minden évben bütykölnek rajta valamit, hogy új díszítőelemekkel lephessék meg az utasokat. (Bors)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.