Európa legszebb adventi villamosa lehet a miskolci járat, amiben van egy kandalló is

Világháborúban vagy fociban talán le lehet győzni bennünket, magyarokat, internetes szavazáson azonban soha. Egy cseh Facebook-oldalon most Európa legszebb adventi villamosára lehet szavazni, és mit ad Isten, az az átalakított miskolci járat vezet, amin a sok égősor, ünnepi dísz és világító rénszarvas mellett van egy kandalló is.

A miskolci szerelvény olyan versenyzőket utasít maga mögé, mint Prága, Krakkó, Bécs, München Budapest vagy Debrecen feldíszített járatai.

A miskolci közlekedési cégnél évek óta hagyománynak számít a feldíszített villamos elindítása, sőt a dolgozók minden évben bütykölnek rajta valamit, hogy új díszítőelemekkel lephessék meg az utasokat. (Bors)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.