Jól van, Putyin iratai rendben voltak, ő indulhat az elnökválasztáson

Személyesen adta be az elnökválasztáshoz szükséges dokumentumokat Vlagyimir Putyin szerdán az orosz Központi Választási Bizottság tagjainak. Az iratokat a hatóság

elfogadta.

Így már nincs akadálya, hogy a függetlenként induló elnökjelölt elindulhasson a március 18-i választáson. Nem volt ilyen szerencséje az ellenzék vezéralakjának számító Alekszej Navalnijtnak, akinek felvételét a 2018-as elnökválasztás jelöltjei közé a bizottság tagjai - arra hivatkozva, hogy a politikust súlyos bűncselekmény miatt elítélték,

elutasította. 

Ezt a döntést az Európai Unió kedden már el is ítélte.

Fotó: Sergey Guneev/Sputnik

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.