Megőrül a világ: Bono szerint túlságosan csajosak a mai popzenék

Tbg
zene
2017 december 28., 11:03
comments 102

„Nagyon lányosak lett a mai zenék. És ez persze jó valahol, de azért az, hogy csak a hiphop maradt a fiatal férfiak gyűlöletének kifejezésére – nem annyira faja” - mondta egy friss interjúban Bono, a U2 frontembere, akit arról kérdeztek, követi-e a mai előadókat.

Bono szerint a düh a rock&roll lelke, ami elveszett a mai zenékből, pedig a Who, vagy a Pearl Jam még hozta, de ma már senki, a popipar elnőisedett szerinte, ami ezáltal el is vesztette az erejét.

Az is lehet egyébként, hogy Bono régóta hallgatott U2-t. (Complex)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.