Megőrül a világ: Bono szerint túlságosan csajosak a mai popzenék

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Nagyon lányosak lett a mai zenék. És ez persze jó valahol, de azért az, hogy csak a hiphop maradt a fiatal férfiak gyűlöletének kifejezésére – nem annyira faja” - mondta egy friss interjúban Bono, a U2 frontembere, akit arról kérdeztek, követi-e a mai előadókat.

Bono szerint a düh a rock&roll lelke, ami elveszett a mai zenékből, pedig a Who, vagy a Pearl Jam még hozta, de ma már senki, a popipar elnőisedett szerinte, ami ezáltal el is vesztette az erejét.

Az is lehet egyébként, hogy Bono régóta hallgatott U2-t. (Complex


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.