Hosszú Katinkáék hivatalos közleményben ismerték el, hogy nehéz időszakon megy keresztül a kapcsolatuk

ÉLET
2017 december 29., 18:27
comments 231

A bulvárlapok napok óta közölnek cikkeket arról, hogy válságban lenne Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága, volt, aki arról számolt be, hogy már edzések maradnak el emiatt az úszóiskolájukban. Mi egy sort sem írtunk erről és nem is vettünk át egy írást sem, mert a szerelmi/dugós/szakítós pletykák még a futballátigazolási híreknél is megbízhatatlanabbak. 

Most azonban mégsem az ujjukból szopták a dolgot a szerelmi válságról értekező lapok, az érintettek ugyanis váratlanul ezt a közleményt jelentették meg:

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.
Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.
Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.
Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.
Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,
Hosszú Katinka, Shane Tusup

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.