Halálra gázolt egy embert Nyilas Mihály vajdasági magyar politikus

külföld
2017 december 31., 07:02
comments 76
photo_camera Nyilas Mihály Fotó: VMSZ

Halálos közúti baleset részese lett Nyilas Mihály, a Vajdasági Magyar Szövetség politikusa, vajdasági oktatási miniszter. A Beta szerb hírügynökség tájékoztatása szerint a politikus szolgálati Škoda Superbjével Békova határában gázolt el egy 69 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit még vizsgálja a rendőrség, az ügyben a szabadkai Alapfokú Ügyészség jár el. Nyilas a hírek szerint Szabadkáról tartott szülőfaluja, Orom irányába, amikor a baleset történt.

Nyilas Mihály civilben ügyvéd, 1999-ben ő volt a halálos gázolás miatt 10 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Pásztor István, a VMSZ elnökének ügyvédje. (Via Szabad Magyar Szó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.