Három óra alatt elfogták a normafai karambolból elmenekült autóst

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfő délben súlyos baleset történt a Normafánál, amikor két autó frontálisan ütközött.

A balesetben egy férfi súlyosan megsebesült, míg két másik felnőtt és egy gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az egyik autó sofőrje a baleset után azonnal elmenekült, anélkül hogy segíteni próbált volna a sérülteken.

Az illetőt éppen három órával a baleset után elfogta a rendőrség. Egy bizonyos Á. Zalán nevű 21 éves férfiről van szó, akit a 12. kerületi Moha utcában kaptak el. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.