Havas Henrik olyat mondott élő adásban Kálmán Olgának, hogy megfagyott a levegő a stúdióban

Média
2018 január 02., 20:38
comments 633

Kivételesen bizarr beszélgetés zajlott a Hír tévé Egyenesen című műsorában Havas Henrik és Kálmán Olga között. Havas most szerepelt először tévéműsorban, miután az ATV a belső vizsgálata után arra jutott, nem hosszabbítják meg a szerződését. Havast Baukó Éva és Molnár Anikó is megvádolta azzal, hogy zaklatta őket.

Havas a műsorban azt mondta, nem zaklatott senkit, és az ügyeket politikai támadásnak tartja a Vona Gáborról írt könyve miatt a kormánymédia részéről. De nem ettől volt bizarr az interjú, hanem két személyes pillanat miatt.

Egyszer a vita hevében Havas egyszerűen lemucikázta Kálmán Olgát:

De ez még semmi a következő jelenethez képest.

Havas: Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?

Kálmán: Nem.

H: (Azt, hogy) Te mocskos disznó...

K: Ja...

H: Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban.

K: Henrik, én ezt nem mondtam.

H: De mondtad.

K: Esküszöm, nem mondtam.

H: De én meg tudom, hogy mondtad.

K: Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked.

H: De mondtad.

K: Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni.

Az interjúban Havas arról is beszél, a Fidesz korábban Schmidt Mária közvetítésével megpróbálta rábeszélni, hogy álljon át.

A végén pedig Kálmán Olga megkérdezi, tényleg büdösbunkó stílusa van-e Havasnak.

Amit Havas erre válaszol, azt írásban lehetetlen visszaadni, inkább mutatjuk:

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.