Az ATV nem hosszabbít szerződést Havas Henrikkel

Média
2017 december 18., 16:52

Az ATV kiadott egy rendkívüli közleményt a zaklatási botrányba keveredett Havas Henrik ügyében, ezt:

„Az ATV lezárta a belső vizsgálatot Havas Henrik ügyében. Az ATV nem kívánja meghosszabbítani a műsorvezető 2017. december 31-én lejáró szerződését.”

Havast először Baukó Éva és Molnár Anikó, a Való világ különböző szériáinak szereplői vádolták azzal, hogy kéretlen szexuális ajánlatokat tett nekik, majd előkerült egy videó is, amin Görög Zita kéri azt Havastól, hogy ne érjen a combjához, miközben egymás mellett ülnek egy vacsoraasztalnál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.