Cáfolja a Csíki Sör tulajdonosát a Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet szerdán írta meg, hogy ma is érvényben lévő elfogatási parancs van Lénárd Andrással szemben az USA-ban. Az ügy még 2001-ben indult, amikor Lénárdot három táncoslánnyal kapcsolták le a határon.

Lénárd Facebook-oldalán közölt ma egy videót, amelyben reagált a Nemzet által megírt vádakra:

„az üzletember azt elismerte, hogy valóban meggyűlt a baja a 2000-es évek elején az amerikai hatóságokkal, de mondanivalójából az derült ki, hogy csupán illegális tartózkodásért vonták felelősségre” – írja a lap, amely ezután a megszerzett periratok alapján cáfolja a székelyföldi vállalkozó szavait.

A lap szerint már az igen magas, ötvenezer dolláros óvadék is arra utal, hogy nem csupán illegális tartózkodás, hanem embercsempészet miatt vették elő Lénárdot, aki csak úgy tudott meglógni a hatóságok elől, hogy az óvadékot kifizetve elhagyta az országot. 

A Csíki Sör nevű sörgyártó az utóbbi hónapokban azzal került be a hírekbe, hogy pereskedésbe kezdett a Heinekennel az egyik termékük miatt, az ügyből „multiellenes” pedig politikai tőkét tudott kovácsolni a kormány, így pl. Lázár beállt Lénárd mögé. (MNO)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.