Cáfolja a Csíki Sör tulajdonosát a Magyar Nemzet

2018 január 4., csütörtök 16:03
169

A Magyar Nemzet szerdán írta meg, hogy ma is érvényben lévő elfogatási parancs van Lénárd Andrással szemben az USA-ban. Az ügy még 2001-ben indult, amikor Lénárdot három táncoslánnyal kapcsolták le a határon.

Lénárd Facebook-oldalán közölt ma egy videót, amelyben reagált a Nemzet által megírt vádakra:

„az üzletember azt elismerte, hogy valóban meggyűlt a baja a 2000-es évek elején az amerikai hatóságokkal, de mondanivalójából az derült ki, hogy csupán illegális tartózkodásért vonták felelősségre” – írja a lap, amely ezután a megszerzett periratok alapján cáfolja a székelyföldi vállalkozó szavait.

A lap szerint már az igen magas, ötvenezer dolláros óvadék is arra utal, hogy nem csupán illegális tartózkodás, hanem embercsempészet miatt vették elő Lénárdot, aki csak úgy tudott meglógni a hatóságok elől, hogy az óvadékot kifizetve elhagyta az országot. 

A Csíki Sör nevű sörgyártó az utóbbi hónapokban azzal került be a hírekbe, hogy pereskedésbe kezdett a Heinekennel az egyik termékük miatt, az ügyből „multiellenes” pedig politikai tőkét tudott kovácsolni a kormány, így pl. Lázár beállt Lénárd mögé. (MNO)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt