Cáfolja a Csíki Sör tulajdonosát a Magyar Nemzet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Nemzet szerdán írta meg, hogy ma is érvényben lévő elfogatási parancs van Lénárd Andrással szemben az USA-ban. Az ügy még 2001-ben indult, amikor Lénárdot három táncoslánnyal kapcsolták le a határon.

Lénárd Facebook-oldalán közölt ma egy videót, amelyben reagált a Nemzet által megírt vádakra:

„az üzletember azt elismerte, hogy valóban meggyűlt a baja a 2000-es évek elején az amerikai hatóságokkal, de mondanivalójából az derült ki, hogy csupán illegális tartózkodásért vonták felelősségre” – írja a lap, amely ezután a megszerzett periratok alapján cáfolja a székelyföldi vállalkozó szavait.

A lap szerint már az igen magas, ötvenezer dolláros óvadék is arra utal, hogy nem csupán illegális tartózkodás, hanem embercsempészet miatt vették elő Lénárdot, aki csak úgy tudott meglógni a hatóságok elől, hogy az óvadékot kifizetve elhagyta az országot. 

A Csíki Sör nevű sörgyártó az utóbbi hónapokban azzal került be a hírekbe, hogy pereskedésbe kezdett a Heinekennel az egyik termékük miatt, az ügyből „multiellenes” pedig politikai tőkét tudott kovácsolni a kormány, így pl. Lázár beállt Lénárd mögé. (MNO)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.