Trump ügyvédei perrel fenyegetik Bannont

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Az amerikai elnök ügyvédei szerda este jogi lépésekkel fenyegették meg a volt elnöki tanácsadót, Steve Bannont. Az ügyvédek egy ún. jogsértés abbahagyására irányuló meghagyást küldtek ki, felszólítva Bannont, hogy ne rágalmazzon, és ne sértse meg az írásban rögzített titoktartási szerződését – írja a Guardian.

Michael Flynn és Steve Bannon Trump társaságában még 2017. január 28-án a Fehér Házban.Fotó: Pete Marovich / Consolidated News

Bannon ugyanis beszélt Trump választási kampányáról Michael Wolffnak, akinek a jövő héten megjelenő könyve máris botrányokat gerjesztett Washingtonban, mivel Bannon azt mondta, árulásnak látja, hogy Trump fia és veje találkozott az oroszokkal. Trump erre úgy reagált, hogy szerinte Bannon elvesztette az eszét.

Hogy 2018 mennyire másként indul, mint 2017, amikor még – az Andrew Breitbart halála óta – a Breitbartot vezető Steve Bannont ünnepelték a trumpisták, jól érzékelteti a Russia Today cikke:

Fotó: RT

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.