Trump ügyvédei perrel fenyegetik Bannont

külföld
2018 január 4., 7:46
comments 105

Az amerikai elnök ügyvédei szerda este jogi lépésekkel fenyegették meg a volt elnöki tanácsadót, Steve Bannont. Az ügyvédek egy ún. jogsértés abbahagyására irányuló meghagyást küldtek ki, felszólítva Bannont, hogy ne rágalmazzon, és ne sértse meg az írásban rögzített titoktartási szerződését – írja a Guardian.

photo_camera Michael Flynn és Steve Bannon Trump társaságában még 2017. január 28-án a Fehér Házban. Fotó: Pete Marovich / Consolidated News

Bannon ugyanis beszélt Trump választási kampányáról Michael Wolffnak, akinek a jövő héten megjelenő könyve máris botrányokat gerjesztett Washingtonban, mivel Bannon azt mondta, árulásnak látja, hogy Trump fia és veje találkozott az oroszokkal. Trump erre úgy reagált, hogy szerinte Bannon elvesztette az eszét.

Hogy 2018 mennyire másként indul, mint 2017, amikor még – az Andrew Breitbart halála óta – a Breitbartot vezető Steve Bannont ünnepelték a trumpisták, jól érzékelteti a Russia Today cikke:

photo_camera Fotó: RT

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt