50 ezer képet gyűjtött össze nők szoknyája alól a Live Nation koncertszervező cég alelnöke

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 43 éves Andrew Macraet, a Live Nation nevű koncertszervező cég alelnökét tavaly nyáron tartóztatták le, miután egy szolgálaton kívüli rendőr észrevette, hogy a férfi egy tollat tart egy nő szoknyája alá egy londoni metróállomáson. Mikor a rendőr megkérdezte, mit csinált, Macrae bevallotta, hogy a toll egy kamera.

Az ezután induló nyomozás során kiderült, hogy a férfi hosszas munkával több mint 50 ezer képet készített idegen nőkről a saját szexuális vágyainak kielégítésére.

Ez természetesen bűncselekmény, Macrae azonban nem megy börtönbe, 20 hónapos szabadságvesztésre ítélték, de két évre felfüggesztve. Az ügyben eljáró bíró azt mondta, hogy a nők szempontjából valóban jogos elvárás, hogy az ilyen eseteket büntessék, és hogy ezáltal legalább valamennyire védve érezzék magukat a zaklatás hasonló formáival szemben. Enyhítő körülményként vették azonban számításba, hogy Macrae megbánta a tettét, letartóztatása óta kezelésre jár, és hogy az eljárás pszichológus szakértője megállapította, hogy a férfi Asperger-szindrómás viselkedési jegyeket mutat, rosszul kezeli a stresszt és szexfüggő is. (Telegraph)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.