Leszállásra kényszerült Alaskában egy Boeing-777, miután az egyik utas összekente a repülőt (...nehéz szó...) szarral

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy Kaliforniából Hong-Kongba tartó járatnak kényszerleszállást kellett végrehajtani Alaszkában, Anchorage városában, miután az egyik utas összepiszkolta a gépet. Olyannyira, hogy nem lehett folytatni az utazást.

A 21-22 éves férfi több vécéhelyiséget is „összemaszatolt ürülékkel”, közölte a reptéri rendőrség, és áradt belőle a szarszag. A férfi a pólójával kente össze a fülkéket, de egyéb módon is felhívta magára az utasok és a személyzet figyelmét: csapkodott, üdítőt locsolt szét az ülések között, az utazók laptopjaira is jutott belőle.

A gépnek végül le kellett szállnia, hogy kitakarítsák. Az American Airlines több mint 200 utasát szállásolta el emiatt az alaszkai városban éjszakára, hogy az utat pénteken folytathassák.

A fiatalember ellen végül nem indult rendőrségi eljárás, a pszichiátriára szállították.

Az FBI beszámolt arról is, a férfit két napja engedték el egy Evansville-i (Indiana) fogházból. Vietnamba tartott, családja vásárolt neki egy oda szóló jegyet, hogy a család többi tagjaihoz költözzön. (KTVA)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.